NAŠA PONUDA

Ponuda

GASTRONOMIJA

Odličan gastronomski doživljaj uz svakodnevne gablece i jela po narudžbi

Ponuda

ZABAVA

 Organizirane zabave uz živu muziku, rođendane, vjenčanja, krštenja, poslovne ručkove…

Ponuda

REKREACIJA

Mini golf teren, teniski teren, nogometno igralište, ribnjak za pecanje i jahanje konja

Ponuda

SMJEŠTAJ

 Opuštanje i uživanje na selu u moderno uređenim bungalovima za savršen bijeg od grada

RESTORAN SALOON

HRANA I PIĆE

SVEČANOSTI

ZABAVA

hrana-jelo
zabava_Fotor2
feSta

U našem restoranu Saloon svakodnevno se možete opustiti uz odličnu hranu i piće. Nudimo vam razne vrste gableca iz naše kuhinje, a u ponudi imamo gotova jela, jela po narudžbi i fast food. Vikendom organiziramo zabave, a za dobar provod tu je naš Viktoria band. Garantiramo vam dobar provod uz ugodnu atmosferu. Za sve vaše bitne događaje stojimo vam na raspolaganju pa zbog toga organiziramo zabave, rođendane, krštenja, vjenčanja, poslovne ručkove…

TENIS

tenis_Fotor2

U sastavu Rancha Viktoria nalazi se otvoreni teren za tenis koji možete igrati sportski i rekreativno u dnevnom i noćnom terminu. Zaigrajte popularni sport na Ranchu Viktoria i potrošite suvišne kalorije.

Cijena iznajmljivanja:
Igranje u dnevnom terminu: 1 sat = 20 kn
Igranje u večernjem terminu: 1 sat = 30 kn
Iznajmljivanje opreme: 1 sat = 20 kn (2 reketa i 3 loptice)

MINI GOLF

125_Fotor
123_Fotor
124_Fotor

Mini golf je razonoda za cijelu obitelj pa stoga u mini golfu može uživati svatko, od najmlađih pa do najstarijih članova obitelji. Doživljaj igranja mini golfa u prirodi sa obitelji uz pogled na predivno zelenilo, uređene sjenice i fontane. Ako se umorite igrajući, odmor potražite u sjenicama dok se najmlađi igraju.

NOGOMET

196

 

Želite igrati nogomet? Imate ekipu? Ili se samo želite zabaviti sa članovima obitelji? Nema problema! Mi imamo nogometni teren za vas i vašu ekipu. Veliko nogometno igralište i tribine za navijanje napravili smo samo za naše sportaše i rekreativce. Dođite, uživajte i ugodno se provedite.

BUNGALOVI

smjestaj_Fotor
856
457_Fotor

Dosta vam je stresa i gradskih gužvi ili ste samo umorni i u prolazu? Nudimo vam savršen bijeg na selo i opuštanje u našim novosagrađenim bungalovima. Prekrasni i idiličan odmor ljeti i zimi u savršeno uređenim prostorima uz uvijek dostupnu odličnu ponudu hrane iz naše kuhinje. Omogućujemo noćenja, iznajmljivanja i vikend boravke.